23948sdkhjf

IR-kameror för bättre analyser

De nya IR-kamerorna Fluke® RSE300 och RSE600 är de första fullt radiometriska, fast monterad kamerorna från Fluke med avancerade funktioner. IR-kamerorna strömmar kontinuerligt upp till 60 bildrutor per sekund, för noggrann övervakning av temperaturmönster och -variationer.

Med den medföljande SmartView®pc-programvaran kan användare fjärrfokusera kameran, ta bilder automatiskt, justera nivå och omfång, och analysera infraröda videor bildruta-för-bildruta. Programvaran gör det också enkelt att redigera bilder, generera specialtillverkade rapporter och exportera bilder till flera format och dela termiska data snabbt.

Med RSE300 och RSE600 kan användarna:

  • Förbättra den termiska analysen. Termiska data från de infraröda kamerorna kan flyttas direkt in i MATLAB och LabVIEW, vilket gör att användare kan analysera statistik och trendinformation.
  • Identifiera värmeökning och –avledning. Kamerorna lagrar termiska/radiometriska bilder och videor med upp till 640 x 480 upplösning för att kontinuerligt identifiera värmeutveckling. 
  • Enkelt att testa och felsöka. Kamerorna ger användare möjligheten att placera enheten på en valfri plats där det finns tillgång till el för att fjärrkontrollera kameran och överföra data och bilder till datorn.

Kamerorna är IP65-klassade så att de kan monteras utomhus i tuffa miljöer. Det finns tillval av 2x och 4x tele-, vidvinkel- och makroobjektiv. 

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11