23948sdkhjf

Miljörivarna stärker sin position

Miljörivarna går in som expansionspartner till Drive Demolering Riv Entreprenad AB och förvärvar en majoritetspost i bolaget.

Partnerskapet stärker Miljörivarnas marknadsposition i södra Sverige och utökar deras tjänsteutbud inom rivning och sanering.

– Vi har sedan tidigare en stark position i Stockholm, Skåne och Norrland. I och med förvärvet expanderar vi mot Småland, Halland och Östergötland. Vi är oerhört stolta och glada över den kompetens och de möjligheter detta nya partnerskap för med sig, säger Fredrik Eliasson, vd på Miljörivarna.

Förvärvet innebär att Miljörivarna kommer att kunna erbjuda utökad specialistkompetens inom tungrivning som komplement till befintligt tjänsteutbud, såsom håltagning, asbest-/PCB-sanering samt lättrivning. Drive Demolering Riv Entreprenad AB kommer att fortsätta driva sin verksamhet som ett självständigt företag med fokus på tjänster och lösningar inom rivning och sanering. Bolagets nuvarande ledning fortsätter som tidigare, och kan framöver dra fördel av Miljörivarnas kompetens och branscherfarenhet.

– Miljörivarnas breda tjänsteutbud och leveranskapacitet är ett välkommet tillskott till vår befintliga verksamhet. Marknaden är god och vi satsar nu tillsammans vidare för fortsatt expansion, säger Veor Åhlander, vd på Drive. Miljörivarna har 11 kontor och cirka 250 medarbetare, från Gällivare i norr till Simrishamn i söder. Bolaget har varit verksamt sedan 1990-talet och har växt både organiskt och genom förvärv de senaste åren. Drive grundades 2010 av Veor Åhlander och har expanderat på vägen. Verksamhetsområdena består avdemontering, rivning och entreprenad. Bolaget har mångårig specialisterfarenhet av komplicerade rivningar inom industri, bruksmiljö och infrastruktur. Bolaget har sitt säte i Jönköping med cirka 15 anställda.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079