23948sdkhjf

Det nya mobila multibordet MW 1000 från Festool

Om kunden inte kommer till verkstaden får verkstaden komma till kunden. Det mobila multibordet MW 1000, från Festool, är lätthanterligt, vilket underlättar transport, montering och demontering. Med bara några få handgrepp blir den kompakta enheten en stabil arbetsplats där alla verktyg ligger på sin plats - precis som hemma i verkstaden.

Multibordet är en ny systemlösning som kombinerar områdena ”ordnings- och transportsystem” och ”semistationärt arbete”. Det flexibla systemet har plats för allt som behövs för transport och arbete på byggarbetsplatser och montage. Tack vare de stora, helgummerade och stötupptagande hjulen är trappor inga problem.

MW 1000 har en stabil arbetsyta som består av en hålplatta och aluminiumprofil med flexibla kläm- och fastsättningsmöjligheter. En utdragslåda för SYSTAINER gör att man lätt kommer åt innehållet, och höjden ställs enkelt in utan verktyg. Man kan även komplettera bordet med fler utdrag, som finns som tillbehör.

SYSTAINRAR och påbyggnadsbord förvaras stadigt och transportsäkert med några få handgrepp. Dessutom har multibordet en vinkelställbar skjutbygel, glidytor och ett infällt handtag på tråget. På så sätt är det enkelt och bekvämt att lasta in MW 1000 i bilen. De uppställbara, robusta fällbenen gör att påbyggnadsbordet snabbt är klart för användning. Ojämna underlag jämnas ut med hjälp av de justerbara fötterna.

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.109