23948sdkhjf

Delete förvärvar Waterjet Karlstad

Miljöserviceföretaget Delete Sweden AB köper Waterjet Karlstad av European Hydro Demolition AB. Företaget stärker därmed sin närvaro i Karlstadregionen.

– Tillgänglighet och service är A och O i vår bransch. Med fler medarbetare och utrustning i regionen kommer vi närmare våra kunder och kan erbjuda ännu bättre service, säger Lars-Gunnar Almryd, vd på Delete i Sverige.

Karlstad är en geografiskt viktig placering för Delete eftersom företaget har många av sina industrikunder där.

Ökade resurser i området innebär att vi kan erbjuda ytterligare en nivå av service inom industriell rengöring. Waterjet Karlstad är ett välrenommerat företag med professionella medarbetare. Vi är glada att kunna välkomna dem till Delete, fortsätter Lars-Gunnar Almryd.

Tomas Åberg, vd och ägare på säljande European Hydro Demolition AB, kommenterar affären så här:

Det här är en bra affär för Waterjet Karlstad. Vi är oerhört glada att vi hittat en köpare som vill fortsätta att arbeta med vidareutveckling och tillväxt i regionen.

Delete har sedan etableringen 2010 förvärvat fler än 35 företag. Waterjet Karlstad arbetar med industriell rengöring och har i dag sina kunder främst inom industrisektorn. Genom förvärvet välkomnar nu Delete 12 nya medarbetare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.376