23948sdkhjf

XMReality releasar ny AR-version

XMReality, en internationell ledare inom AR-baserad kunskapsöverföring på distans, fortsätter att förbättra möjligheterna till kunskapsöverföring i sitt AR-verktyg XMReality Remote Gudiance™, där AR står för ”Augmented Reality”, alltså förstärkt verklighet.

Remote Guidance är ett AR-verktyg som möjliggör kunskapsdelning med hjälp av tal, gester, pekare och stillbilder med någon som befinner sig på ett helt annat ställe. Verktyget inkluderar en unik ’hands-overlay’-teknik, som innebär att man kan guida en annan på distans, som om man vore där. 

Nu releasas version XMReality 6.3. Ett par av de viktigaste nya funktionerna är:

  • Möjligheten att visa, annotera, samt guida på dokument i ett AR-videosamtal. Detta bidrar till en förbättrad användarupplevelse genom att man får fler sätt att samarbeta på.
  • API:er för integration på klientsidan möjliggör att andra lösningar kan starta XMReality Remote Guidance verktyget. Det innebär att det blir lätt att integrera det i sin befintliga arbetsprocess.

- API:erna gör det möjligt för våra kunder att ännu tajtare integrera XMReality i sin serviceprocess och med befintliga service/affärssystem, säger Per Unell, CTO XMReality.

XMReality:s kunder finns främst inom industrin såsom Bosch Rexroth, ABB, Siemens Industrial Turbomachinery, Electrolux och Bombardier. XMReality är baserat i Linköping. 

Artikeln är en del av vårt tema om Produktnyheter.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078