23948sdkhjf

Samarbete för ökad digitalisering

Eltel Networks Oy, en nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster inom infrastruktur, inleder ett samarbete med Kubicom. Syftet med samarbetet är att gynna digitaliseringen inom anläggning- och infrastrukturbranscherna.

- Digitaliseringen är en stor trend och erbjuder goda förutsättningar för verksamhetsoptimering. Genom ett komplett projektledningsverktyg, som sträcker sig över hela projektets livscykel, är Kubicom är ett utmärkt exempel på detta, säger Juha Luusua, Managing Director för Eltel Networks Oy.

-Lösningen kommer att förbättra vår resursallokering, hantering av underentreprenörer, vår dagliga uppföljning samt ge ökad kvalitet genom enklare kommunikation och dokumentation.

Flera tekniska uppdateringar har gjorts av Kubicoms utvecklingsteam, tillsammans med input från Eltel, för att optimera funktionaliteten i Kubicoms plattform. Idag är plattformen anpassad för den finska och svenska maskin- och transportmarknaden. Eltel Networks Oy manövrerar redan flera olika projekt genom Kubicom plattformen för att förenkla rapportering, administration och projekthantering.

- Eltel Networks Oy är en pionjär i industrin genom att ta tillvara på digitaliseringen och vara med i utvecklingen av effektiva lösningar. Eltel kommer att vara en viktig partner för Kubicoms utveckling av plattformen och dess geografiska spridning, avslutar Anders Olsson, CEO för Kubicom.
Kubicom är en maskin- och transportförmedlare som hjälper bygg och anläggningsföretag att köpa in maskin- och transporttjänster från centraler och enskilda maskin-/fordonsägare.
Eltel är en nordeuropeisk leverantör av tekniska tjänster för kritiska infrastrukturnätverk – Infranets. Eltel erbjuder ett tjänsteutbud som spänner från underhåll och uppgraderingstjänster till projektleveranser.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11