23948sdkhjf

Nytt portabelt generatorsystem

Att arbeta i fält ställer höga krav på flexibel strömförsörjning. Pon Power har därför tagit fram en mobil och kraftfull generatorlösning.

– Systemet är framtaget för att vara så mångsidigt som möjligt. Det ska vara enkelt att transportera, snabbt att installera, kunna leverera kraft till många applikationer och vara driftsäkert, berättar Robert Karlsson Sales rep vid Pon Power.

Enheten är byggd på en lastväxlarram där hjärtat är generatoraggregatet C15, 500 kVA. På ramen finns allt som behövs: extern bränsletank, generator, elskåp och alla anslutningar, från 230V till 400V Powerlock. Aggregatet är inkapslat i en skyddande huv som skyddar mot damm och ljud.

– Generatorpaketet går att använda till nästan vad som helst. Det går att ladda mobiltelefonen, köra vinkelslipen, driva verktygsboden, siktmaskinen eller mobilkrossen. Den maximala effekten är närmare 800 ampere.

Behovet av mångsidighet och säker strömförsörjning på mobila arbetsplatser är stort. Det har Pon Power tagit fasta på.

– Fördelen med vår lösning är att den är så bred att den inte behöver anpassas efter varje situation och uppdrag. Dessutom är den tids- och kostnadseffektiv eftersom inga externa resurser, till exempel elektriker, behöver väntas in eller vara på plats för att installera aggregatet.

Den mobila generatorlösningen visas i Pons monter på Svenska Maskinmässan/Solvalla den 31 maj – 2 juni. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078