23948sdkhjf

Emerson Innovation Day

Den 23-24 maj hålls Emerson Innovation Day på Emerson Tankradar Fabriken, i Mölnlycke Industripark.

På Emerson Innovation Day får man lära sig om ny teknik och hitta experthjälp som hjälper deltagarna att förbättra sin anläggning och verksamhet och lösa sina svåraste utmaningar.

De två halvdagarna innehåller seminarier som fokuserar på problemlösning och innovativ teknik, samt en utställning där leverantörer tar med sig sina produkter, lösningar och tjänster.

Dag 1, den 23 maj, inleds klockan 9 med en föreläsning om managementlösningar och överfyllnadsskydd för tankar. Därefter fortsätter man att berätta om Delta V/Syncade – en systemlösning för terminaler, om ventiler och avsäkring av tankar/terminaler och om innovativa mätprinciper för terminalapplikationer.

Tid för mingel, diskussioner och lunch är också inlagd.

Dag 2, den 24 maj, inleds samma tid och börjar med nya teknologier inom temperatur- och nivåmätning, fortsätter med bland annat förbättringar av operatörsmiljön, Smart Meter Verification 2.0 som ger utvecklad funktionalitet och tillgänglighet inom flödesmätning, regler- och avstängningsventiler för processindustrin och Lifecycle Services som framtidssäkrar underhållet för användarnas automationsinvestering.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.174