23948sdkhjf

XMReality släpper ny AR-version

XMReality fortsätter att bygga på sitt AR-aktiverade kunskapsdelningsverktyg XMReality Remote Guidance ™. Nu släpps version 6.2.

Linköpingsföretaget XMReality AB är ett internationellt verksamt företag inom AR-aktiverad kunskapsdelning. Nya funktioner i deras version 6.2 är möjligheten att styra stillbilder som är viktiga när det gäller en miljö utan anslutning, en förbättrad användarupplevelse för smarta glasögon, samt möjligheten att använda en QR-kod för snabb inloggning.

- Vi strävar efter att ha det bästa AR-aktiverade fjärrstyrningsverktyget på marknaden, därmed lägger vi kontinuerligt nya möjligheter in i vår produkt. I den här utgåvan har vi tagit fram ett par funktioner som specifikt begärts av kunderna, säger Per Unell, CTO vid XMReality.

Remote Guidance ™ är ett AR-aktiverat verktyg för kunskapsdelning som låter användaren kommunicera med gester, tal, chatt, pekare med någon på en helt annan plats

Verktyget inkluderar en hands-overlay-teknik, med vars hjälp exempelvis en teknisk support kan styra en användares händer, som om teknikern var på plats hos kunden. En webbportal ingår också, liksom integration via API.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078