23948sdkhjf

Seminarium om hydraulsystem

För att ingenjörer och tekniker ska kunna hålla sig uppdaterade om utvecklingen inom hydraulik arrangeras ett seminarium i maj.

Torsdagen den 17 maj klockan 9.30 – 16.00 bjuder Svenska Mekanisters Riksförening – Smörj- och Drivmedelskommittén – in till ett seminarium om hydraulik. Platsen blir Circle K:s huvudkontor på Torkel Knutssonsgatan 24 i Stockholm. Det är Södermalm det.

Seminariet ska försöka ge svar på frågornA:

- Vad innebär ”elektrifiering av hydraulsystemet” och vad kommer det att innebära för hydraulikens omfattning?

- Vad innebär de nya säkerhetskraven för hydrauliken i autonoma och automatiska fordon?

- Vem fyller på hydraulolja i ett autonomt fordon? Vem byter sågkedja? Vem lyssnar på oljud från maskinen?

- Hydraulvätskan är en gemensam komponent för hela hydraulsystemet och skall då ha samma funktionssäkerhet som systemet. Hur påverkar det leverans, uppföljning och analysmetoder? - Kan det fortfarande tas fram nya hydraulvätskor och är det verkligen lönsamt att utveckla dessa?

Seminariet behandlar dessa frågor och hur pump-, motor-, ventil-, fordons- och flygtillverkare, samt producenter av hydraulvätskor, tolkar de trender som finns och vilka erfarenheter de har vid användning av nya typer av hydraulvätskor och hydraulsystem.

Ledande aktörer från olika områden presenterar fakta om framtidens hydraulik och strävan att konstruera så effektiva hydraulsystem som möjligt. I pauser och vid en avslutande diskussion utlovas rika möjligheter att få olika specifika frågor belysta.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094