23948sdkhjf

En lastbil fylld med framtidens hydraulik

I maj 2018 rullar Bosch Rexroths roadshow ut i Sverige. Ett mobilt showroom fullastat med den senaste tekniken inom hydraulik.

- Med roadshowen kommer vi till våra kunder och får möjlighet att på plats visa våra senaste lösningar inom hydraulik. Vi ser fram emot spännande samtal med våra kunder, säger Anders Garnell, försäljningsdirektör på Bosch Rexroth.

Lastbilen är ett 17 meter långt showroom på hjul med de senaste produkterna inom uppkopplad hydraulik från Bosch Rexroth. Fokus ligger på konceptet Connected Hydraulics, där hydraulikprodukter kombineras med smart mjukvara. Det är lösningar som banar väg för Industri 4.0.

Ett urval av lösningar som finns med:

Sytronix. En varvtalsreglerad pumpdrift för energibesparing och brusdrift, för olika behov och förutsättningar. Till exempel DRn idealisk för retrofit och FcP lämplig för mindre aggregat och system med lägre dynamik.

CytroPac. Ett ultrakompakt standardaggregat med upp till 4 kW effekt med integrerad frekvensomvandlare som även kan fungera som nod och överföra uppmätt data till maskinstyrningen i realtid.

Övervakningsssystemet ODiN. Fjärrövervakning som ger kontinuerlig rapportering av maskinstatus och variationer som kan leda till fel. Kunden får rekommendationer och råd om nödvändiga underhållsarbeten.

Sverigeturnén börjar i Örnsköldsvik den 14 maj, sedan följer Sundsvall 15 maj, Sandviken 16 maj, Västerås 17 maj, Borlänge 18 maj, Karlstad 21 maj, Skövde 22 maj, Göteborg 23 maj, Värnamo 24 maj, Malmö 25 maj.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.172