23948sdkhjf

WorkWave förvärvar Cube Six

WorkWave fortsätter att bygga upp sin kapacitet inom fälttjänst. De har nu köpt företaget Cube Six Inc.

IFS-ägda WorkWave är en leverantör av molnbaserade programvarulösningar för fälttjänst, leverans- och logistikindustrin. De har nu förvärvat företaget Cube Six Inc, som är en leverantör av fullt integrerade ERP-lösningar för marknadsservice inom värme, ventilation, el och vvs. Cube Six’ flaggskeppsprodukt är ERP-lösningen ServMan.

Tillägget av ServMan till WorkWaves produktportfölj utökar WorkWaves kapacitet ytterligare inom området värme, ventilation, el och vvs. WorkWawe hjälper kunder att optimera alla aspekter av verksamheten, såsom schemaläggning, fakturering, lagerhantering och produktiviteten i mobilfältarbete.

-Vi är mycket glada att välkomna Cube Six’ team till WorkWave. De har breda mjukvarukapaciteter, branschkunskap och engagemang för kundtjänst som är nödvändiga för att vi ska kunna tillgodose behoven hos små och medelstora företag som verkar inom värme-, ventilations-, vvs- och el-marknaden. Denna kombination kommer att förbättra vår redan robusta mjukvarukapacitet och branschkompetens, samtidigt som vi accelererar vår tillväxt framåt, säger Chris Sullens, vd för WorkWave.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.082