23948sdkhjf

Välkommen till vår monter!

Så var det då dags för den stora fackmässan Underhåll 2018. Den 13-16 mars pågår eventet på Svenska Mässan i Göteborg.

Omkring 300 företag ställer ut i A-, B- C- och D-hallarna. Fler än 10 000 besökare från en rad olika branscher väntas vimla runt mellan montrarna.

U&D nr 2 har med anledning av detta mässan som tema. På fyra sidor berättar ett antal av utställarna vad de visar på mässan. På ytterligare fyra sidor får ni läsare den kompletta utställarförteckningen, med monternummer för varje utställare och en hallplan till det, så att ni som besöker mässan snabbt och lätt kan hitta just de företag som ni vill ha kontakt med.

I artiklar berättar vi också om:

  • den smarta fabriken som byggs upp inne på mässområdet
  • några av föreläsningarna på Stora Scenen och Teknikscenen
  • skyddsombudens egen dag
  • “eventet i eventet” Maintenance Summit, som Riksorganisationen Svenskt Underhåll arrangerar två dagar

Mässan innehåller mer än så. Det fullständiga programmet för de fyra mässdagarna finns på Svenska mässans egen hemsida, www.underhall.se

Naturligtvis har U&D en egen monter på Underhåll 2018 - monter B02:31 - vilket för övrigt är samma monternummer som vid förra underhållsmässan 2016.

Titta gärna in och prata med oss. Berätta vad ni tycker om vår tidning, hemsida och digitala nyhetsbrev, kom med tips om vad vi borde skriva om eller snappa bara åt er vårt mässnummer

I montern har vi även med oss U&D nr 9-17, där 2018 års undershållskalender och en bilaga om nya verktyg ingår. I det numret kan ni också läsa om Underhållsdagarna som är U&D:s egen underhållskonferens, som vi arrangerar tillsammans med Riksorganisationen Svenskt Underhåll.

I år hålls Underhållsdagarna den 22-23/11, på Lidingö i Stockholm.

Vi ses!

Christer Åkerlundh

Artikeln är en del av vårt tema om Ledare.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11