23948sdkhjf

Är nu certifierad partner för SAP-integrationer

API-AXXOS underhållssystem API-PRO har tilldelats en SAP-integrationscertifiering tack vare systemets sömlösa integration med SAP ERP.

Att möta affärs- och IT-behov hos den stora gruppen av SAP-kunder är högsta prioritet för API-AXXOS som systemleverantör, berättar företaget. Integrationsverktygen i API PRO gör att kunderna, tillsammans med API-AXXOS, kan bygga sina egna integrationer till olika affärssystem.

- API PRO underhållssystem levereras med en testad och högkvalitativ integrationslösning, inklusive standardintegration till SAP. Integrationen kombinerar funktionalitet för tillgångar och ekonomiska data hos SAP ERP och SAP MM med API PROs funktioner och hantering av underhållsinformation, säger Michael Stoltenborg, VP Product Management.

Beslutet om vilka affärsprocesser i kundernas underhållshantering som ska hanteras av API PRO, och vilka som bör hanteras av affärssystemet, lämnas till kunden. De affärsprocesser som ska övervägas är främst: materialplanering, lagerstyrning, inköpsstyrning, hantering av fakturor och kostnadsinformation, förklarar API-AXXOS.

API PROs standardintegration till affärssystem ger informationsutbyte i realtid för olika områden, till exempel inköp, leveransstatus och lagerhantering. API PRO stöder kundspecifika krav med anpassade händelseflöden och olika dataägande mellan affärssystem och API PRO.

Med en sömlös automatisk dataintegration mellan API PRO och affärssystemet kan slutanvändarna arbeta mer effektivt och undvika dubbel inmatning av data i flera IT-system.

API PRO har utvecklats för att ge stöd för en digitaliserad kostnadseffektiv underhållsprocess som ger full kontroll över anläggningstillgångarna. Med systemet kan företaget säkra driftsäkerheten, undvika kostsamma stillestånd, öka anläggningens prestanda och få bättre produktivitet.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.08