23948sdkhjf

Nomo förvärvar Rotera Kullager

Nomo-koncernen fortsätter växa på den nordiska marknaden genom att förvärva Rotera Kullager i Täby AB och Rotera Kullager i Västberga AB.

Rotera Kullager levererar lager, transmissioner och tätningar i kombination med hög service och stark teknisk kompetens till industrikunder på den svenska marknaden. Företaget grundades 1997 och har en bred produktportfölj med starka och välkända varumärken.

-Vår ambition är att ytterligare stärka Nomos position på den nordiska marknaden som en ledande teknisk lösningsleverantör inom lager, transmissioner och tätningar. Rotera Kullagerhar en mycket lojal och stark kundbas med relationer sedan över 20 år tillbaka i tiden. Deras lokala närvaro och starka kompetens inom våra produktområden gör att vi fortsätter utveckla vårt erbjudande mot marknaden, säger Mattias Jaginder, VD för Nomo-koncernen.

Rotera Kullager har samarbetat med Nomo i många år och ser stora fördelar med att bli en del av företaget.

-Nomos vision och affärsidé ligger helt i linje med hur vi vill utveckla verksamheten. Att bli en del av Nomo och Axel Johnson International ger oss möjlighet att fortsätta växa tillsammans, säger Johan Pilskär, majoritetsägare i Rotera Kullager.

Nomo är en teknisk lösningsleverantör till industrin med verksamhet i Sverige, Finland och Danmark. Företaget grundades 1948. Nomo levererar produkter och tjänster till både OEM- och MRO-kunder. Företaget har drygt 100 anställda och en årlig omsättning på ca 370 MSEK.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.099