23948sdkhjf

PTC ingår partnerskap med Microsoft

Det globala teknikföretaget PTC har ingått ett samarbete med Microsoft för att göra ThingWorx Industrial Innovation Platform tillgänglig på Microsoft Azure Cloud Platform.

PTC och Microsoft tänker anpassa teknik och expertis hos båda företagen för att leverera en robust lösning för Industrial IoT och digital produktlivscykelhantering.

Kärnan i lösningen är Microsoft Azure IoT och ThingWorx Industrial Innovation Platform, som tillsammans ger kunderna möjlighet att innovera sina produkter och operationer med IoT-anslutning, rik kontextualisering, affärssystemets orkestrering och genombrott av användarengagemang via blandad verklighet.

Utvidgningen av dessa tjänster är PTC:s fullständiga lösningsportfölj, inklusive Creo och Windchill för design, tillverkning och service, samt Microsofts HoloLens blandade verklighetsglasögon.

Centralt för samarbetet är PTC:s val av Microsoft Azure som sin föredragna molnplattform för kunder inom tillverkning. PTC kommer också att erbjuda en hanterad tjänst av ThingWorx levererad på Azure, som nyttjar Azure-tjänster, inklusive Azure IoT Hub.

Kunderna kommer att kunna använda de många fördelarna med Azure, inklusive hastighet, säkerhet, skala och global räckvidd. ThingWorx, i kombination med Azure, kommer att ge kunderna snabbare tid till en produktionsklar lösning, snabbare tid att förnya och förfina, tillgång till en stor mängd tekniska data och flexibilitet.

 - Det här samarbetet kombinerar Microsofts expertis inom det intelligenta cloud-företaget med PTCs ledande ställning inom IoT, produktdesign, tillverkning och service. Det här är exakt den kombination som kunderna behöver för att låsa upp värdet i sina digitala omvandlingsresor, säger Jim Heppelmann, VD och koncernchef, PTC.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078