23948sdkhjf

De väljer molnbaserad IT

TeleComputing tecknar drift- och supportavtal med LejaTouring AB och GHP Neuro Center, som båda väljer molnbaserade lösningar.

Båda företagen hade ett behov av att säkra verksamhetens information och öka användarvänligheten för sina medarbetare, samtidigt som man sökte moderna och mobilt anpassade IT-lösningar. – Vi kände till TeleComputing sedan tidigare som en erfaren och kunnig leverantör av IT-tjänster till vårdbranschen. Med TeleComputings Hybrid Cloud koncept får vi tillgång till en säker IT-miljö som är skräddarsydd efter just våra behov, säger Michael Catic, utvecklingskoordinator på GHP Neuro Center. – TeleComputing kommer modernisera vår befintliga driftplattform och erbjuda mobila IT-lösningar formade efter vår verksamhet och våra användare, säger Johan Jaktlund, vd på LejaTouring AB. 

LejaTouring är ett familjeföretag och en helhetsleverantör inom bussresor med säte i Mölndal utanför Göteborg. GHP Neuro Center i Göteborg tillhör den svenska, men internationellt verksamma, sjukvårdskoncernen GHP och är specialister på olika typer av nervsjukdomar.

 – Vi är glada att både LejaTouring och GHP Neuro Center valt att bli all-cloud-kunder hos oss. Det visar återigen att vi kan erbjuda våra kunder både säkra och kundanpassade molnlösningar som hjälper företag modernisera sin infrastruktur, säger Johan Magnusson, tf vd TeleComputing. 

Avtalen innebär en övergång från traditionell IT-drift till Microsoft-baserade molntjänster som bland annat Enterprise Mobility + Security och Office 365. LejaTouring kommer även få sina verksamhetskritiska applikationer molnbaserade i Microsoft Azure.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079