23948sdkhjf

Öppnar kontor i Kungsbacka

Brion Installation & Service expanderar och startar upp sitt första VS kontor utanför Göteborg. Resan blir inte så lång när Kungsbacka blir kontor nummer två.

Kungsbacka är en expansiv kommun och några av Brions medarbetare bor på orten. Det finns ett stort kundunderlag i kommunen och Brion vill kunna leverera en så bra service som möjligt och då är närvaro viktigt. Från Kungsbackakontoret kommer man även att kunna nå Varberg, Falkenberg och Halmstad för att utföra service och entreprenader åt sina kunder

-Vi följer vår affärsplan och startar upp vårt andra kontor. Vi är i en stark expansion och nyetableringar är en viktig del i vår strategi. Att just Kungsbacka blev placeringsort nummer två är naturligt då vi har många kunder som efterfrågar våra tjänster i området. Vår serviceledare på orten, Linus Bohlin, har många kontakter och god lokalkännedom. Lokal närvaro är viktigt för att leverera en god service, säger Lennart Karlsson på Brion Rör.

I dagsläget har Brion sex montörer i Kungsbacka tillsammans med Linus Bohlin. Mot slutet på året räknar Brion med att vara åtta montörer.

Brion är ett nystartat installations- och serviceföretag som fokuserar på rör, ventilation och energi/teknisk drift. Bolaget startades i Göteborg 2017.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079