23948sdkhjf

Vansbro kommun väljer Digpro

Digpro har valts av Vansbro kommun för att tillhandahålla det geografiska informationssystemet dpCom för deras fibernät.

Vansbro kommun har valt att installera Digpros verksamhetssystem för nät, dpCom. Med det nya systemet installerat kommer kommunen att kunna skapa bättre samarbete med fler kommunala nätägare i sitt närområde i Värmland. Utöver detta kommer de även få en ökad överblick av sitt fibernät, effektiviserade arbetsprocesser och bättre dokumentation. 

Digpros dpCom är ett verksamhetssystem som sätter nätet på kartan. Modern och genomgripande GIS-funktionalitet förenas med ett helt webbaserat anläggningsregister som inkluderar avancerade geografiska kartor, schematiska diagram, topologier och anläggningsdata. Systemet har en verktygslåda där allt från kablar, rör och noder sett ur fågelperspektiv, ned till detaljerad information om fibrer och logiska anslutningar, visas.

-Systemet kommer att hjälpa Vansbro kommun att förbättra effektiviteten i sina arbetsprocesser och på så sätt spara tid, samt förbättra kvaliteten på service ut mot slutkund, säger Joel Pirard, marknadsansvarig, Digpro.

Digpro tillhandahåller lösningar för el, telekom, gas, fjärrvärme, vatten samt stat och kommuner - alla organisationer som bygger och underhåller olika sorters nät.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078