23948sdkhjf

Bilfinger öppnar kontor i Göteborg

Industriserviceföretaget Bilfinger Industrial Services etablerar sig med ett nytt engineering kontor i Göteborg.

– Vi vill underlätta för våra kunder och knyta nya kontakter. Samtidigt vill vi erbjuda våra medarbetare en attraktiv arbetsplats med ett centralt placerat kontor som har goda kollektivtrafikförbindelser, säger Björn Svala, Affärsområdeschef Engineering.

Affärsområdet har under 2017 vuxit med drygt 17 procent till 115 medarbetare och med den nya etableringen i Göteborg ser Bilfinger ytterligare möjligheter för tillväxt. Det nya kontoret kommer att slå upp dörrarna i mars.

– Vi söker nu fler duktiga ingenjörer och projektledare inom disciplinerna process, mek/piping, el/instrument och civil som vill bli en del av vårt spännande företag, och därför har det varit viktigt för oss att hitta ett kontor som på sikt går att skala upp, berättar Lotta Sanfridson, chef på det nya kontoret.

Bilfinger Industrial Services huvudsakliga verksamhetsområden är ingenjörstjänster, underhåll och service inom process, rör, el & instrument samt isolering. Bolaget verkar huvudsakligen inom petrokemi-, papper & massa-, energi-, stål- och byggindustrin. Koncernen, som har sitt säte i Mannheim, Tyskland, har 40 000 medarbetare globalt. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062