23948sdkhjf

Grossistföretag väljer IFS

Melbye Skandinavia, ett grossistföretag inom infrastrukturlösningar inom Energy & Telecom, har valt IFS Applications ™ 9 för att öka effektiviteten och stödja framtida tillväxt.

Efter en grundlig utvärdering valde Melbye IFS Applications 9 för att förena nyckelprocesser inom företaget, skapa en effektivare och transparent leverantörskedja och bygga upp en närmare anslutning till sina kunder.

-Vi behövde ett enhetligt system som kunde integrera alla viktiga affärsprocesser över hela regionen för vår organisation och öka öppenheten och effektiviteten. IFS Applications har visat sig passa våra behov på ett sätt som gör det möjligt för oss att utveckla vår globala verksamhet med hög precision och fortsatt tillväxt, säger Christian Aasheim, vd för Melbye Skandinavien.

Melbye Skandinavias tidigare system ska nu ersättas med IFS Applications 9, för att stödja finans, försörjningskedja, CRM och underhållsfunktioner.

Melbye Skandinavia kommer också att dra nytta av flera nya funktioner som exempelvis förkonfigurerade rollbaserade IFS Lobbies och IFS Streams för att ta emot automatiska uppdateringar från systemet. Detta kommer att förbättra försäljningen och process effektiviteten.

-Vi är mycket glada över att Melbye Skandinavia har valt IFS Applications 9 och är övertygade om att det kommer att leverera verkligt affärsvärde. Vi ser en ökande efterfrågan inom detaljhandel och grossistutrymme och ett växande antal företag som väljer IFS Applications, säger Glenn Arnesen, vd för IFS i Skandinavien

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078