23948sdkhjf

Förlaget byter namn

Mentor Communications, som ger ut U&D och 22 andra B2B-tidningar, har bytt namn till Nordiske Medier i Stockholm AB.

Bakgrunden till namnbytet är följande: I december 2016 förvärvades Mentor Communications av det danska förlaget Nordiske Medier.

– Namnbytet sker för att bättre spegla verksamheten. Det är en markering att vi inträder i en ny era som del av en större helhet, med större geografisk täckning och helt andra resurser, säger David Hindfelt, vd för Nordiske Medier Stockholm AB

Han fortsätter:

– Vi är en av ingångspunkterna till en större och bredare marknad vilket ska nyttjas för att nå fler kunder på den nordiska marknaden. Lönsam tillväxt är vår högsta prioritet. Nordiske Medier, med huvudsäte i Danmark, är Nordens största renodlade B2B-förlag med cirka 200 anställda i Norge, Danmark och Sverige. Koncernen omsätter cirka 300 miljoner svenska kronor. Förlaget ägs av Nordjyske Medier.

Nordiske Medier har över 50 B2B-titlar, varav 23 i Sverige, som omfattar tryckta publikationer, event, webbplatser och nyhetsbrev.

Namnet Mentor Communications behålls som bifirma men all kommunikation sker fortsättningsvis som Nordiske Medier Stockholm AB.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.834