23948sdkhjf

Digitala innovationer lönar sig

För tredje gången i rad har Festo fått en utmärkelse av Bosch.

Festo har utsetts till ”Global Preferred Supplier” till Bosch-koncernens Standardised Pneumatic Devices material group. Med utmärkelsen hedrar Bosch viktiga leverantörer för enastående prestationer inom områdena innovation, kvalitet och pålitlighet.

-Bosch har som målsättning att skapa hållbara affärsrelationer och ömsesidig tillväxt över hela världen tillsammans med sina bästa och mest innovativa leverantörer. Detta inkluderar i synnerhet kriterier så som global närvaro, innovativa produkter och servicetjänster, säge Oliver Merle, Director Materials Management, Bosch Packaging Technology.

Festo har varit sådan partner för Bosch sedan 2015.

-Festos verksamhet inom digitaliseringen av industriella applikationer är mycket viktig för Bosch. Festo Motion Terminal, vilken vi använder i en förpackningsmaskin som utvecklingspartner, är en viktig milstolpe, fortsätter Oliver Merle.

Dr Ansgar Kriwet, member of the Management Board Sales på Festo, svarar:

-Det som driver oss är de höga krav som våra kunder ställer på våra prestationer. Denna utmärkelse är en ständig påminnelse om att vi ska fortsätta med att bevisa vår potential, speciellt inom digital pneumatik och automatiseringsteknologi.

Certifikatet överlämnades under ett besök på Festo Technology Plant i Ostfildern-Scharnhausen, Tyskland.

Festo AG, med huvudkontor i Esslingen am Neckar, Tyskland, levererar pneumatisk och elektrisk automationsteknik

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094