23948sdkhjf

Kyrkvretens Hydraulic ny Premier Distributor för Parker

Kyrkvretens Hydraulic AB har blivit Premier Distributor för Parker Hannifin AB:s produkter.

Att vara Premier Distributor innebär en rad tuffa krav på specialistkunskaper, något som Kyrkvretens har tillägnat sig steg för steg under nära trettio år i branschen.

– För oss innebär det en ytterligare fördjupning av det nära samarbete vi har haft med Parker i många år, vilket naturligtvis också blir till glädje för våra kunder i det långa loppet. Vi ser det som en stor ära att få ta det här klivet uppåt på rangskalan, säger Bitte Pettersson på Kyrkvretens.

Även om företagsnamnet som sådant kanske ger associationer till landsbygd är det Storstockholm som är Kyrkvretens hemmamarknad. Många av kunderna är slutanvändare inom mobilhydraulik.

– Typkunden är nog en maskinförare som kört sönder en slang och behöver få en ny direkt. Vi löser det mesta, tack vare ett brett sortiment med bland annat utbytespumpar på lager och en egen verkstad som också erbjuder kitting-tjänster, fortsätter Bitte Pettersson.

Förutom de egna resurserna i Västerhaninge har Kyrkvretens också fyra fasta underentreprenörer som fungerar som ambulerande hydraulikservice - HOSE DOCTORs, samt en ParkerStore i Uppsala – allt för att minimera kundernas stilleståndstider.

– För att bli en Premier Distributor för Parker krävs minst fem år som Certified Distributor och att man driver en ParkerStore-butik med anpassat lager av Parker-produkter samt att man har mobil hydraulikservice i form av en HOSE DOCTOR-bil. Utöver detta har man Value Added Services, vilket innebär att man kan konstruera och bygga färdiga delsystem eller helt nyckelfärdiga system. Kyrkvreten uppfyller alla dessa krav fullt ut, säger Bengt Andersson på Parker.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125