23948sdkhjf

Väljer Digpro för ökad samverkan i fibernätet

Munkfors Stadsnät har valt Digpro för att tillhandahålla det geografiska informationssystemet dpCom för deras fibernät.

Munkfors Stadsnät har valt att installera Digpros verksamhetssystem för fibernät, dpCom. Med det nya systemet kommer Munkfors Stadsnät kunna skapa bättre samverkan med fler kommunala nätägare i sitt närområde. Utöver detta kommer de även få en ökad överblick av sitt fibernät, effektiviserade arbetsprocesser och bättre dokumentation.

- Med Digpros lösning hoppas vi kunna förbättra effektiviteten i våra arbetsprocesser samt öka samverkan med fler kommunala nätägare i vårt närområde. Genom förbättrad samverkan hoppas vi vara en del i arbetet med att säkra fibernätets utbyggnad i hela Sverige, säger Kerstin Sandberg, stadsnätschef på Munkfors Stadsnät.

Digpros dpCom är ett verksamhetssystem som sätter nätet på kartan. Modern och genomgripande GIS-funktionalitet förenas med ett helt webbaserat anläggningsregister som inkluderar avancerade geografiska kartor, schematiska diagram, topologier och anläggningsdata. dpCom ser till alla beståndsdelarna i nätet. Systemet har en effektiv verktygslåda där allt från kablar, rör och noder sett ur fågelperspektiv ned till detaljerad information om fibrer och logiska anslutningar visas.

Digpro utvecklar och levererar hållbara verksamhetssystem och rådgivning för nätägare och offentlig förvaltning inom samhällets infrastruktur. De tillhandahåller lösningar för el, telekom, gas, fjärrvärme och vatten.

 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063