23948sdkhjf

Avtalar med ONE Nordic

Det kommunägda fjärrvärmebolaget Norrenergi AB i Solna har skrivit ett 3-årigt avtal med ONE Nordic AB kring mätvärdesinsamling och felavhjälpning i fält.

ONE Nordic tar i och med avtalet över mätsystem samt hantering av mätvärdesinsamlingen för alla Norrenergis fjärrvärme- och fjärrkylmätare från årsskiftet.

ONE Nordic ska se till att Norrenergi och deras kunder får en fortsatt kvalitetssäkrad och korrekt hantering av mätvärden. Norrenergi värmer fler än 100 000 människor som bor och arbetar i Solna, Sundbyberg, Bromma och Danderyd, och har redan idag en mycket väl fungerande process när det gäller mätvärdesinsamling och felavhjälpning.

-Vi har valt att lyfta ut mätvärdeshanteringen till en extern entreprenör för att kunna frigöra resurser, och i ännu högre grad fokusera på våra kunder och deras behov. Det handlar till exempel om att se över våra digitala energitjänster. Med ONE Nordics bredd inom energimätning och i kombinationen med deras erfarna personal känner vi oss trygga i vårt val av leverantör, säger Maria Carvinge, marknadschef på Norrenergi.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078