23948sdkhjf

Corvara förvärvar företag

Riv- och skadesaneringsföretaget Corvara har förvärvat Järfälla Rivexpress i Sverige AB.

Affären innebär att Corvara tar över samtliga maskiner, medarbetare, och övriga inventarier. I och med förvärvet förstärker Corvara sin position inom rivning, sanering och håltagning i Stockholmsregionen. Järfälla Rivexpress har tio anställda och omsätter cirka 16 miljoner kronor.

– Vår vision är att vara det ledande rivbolaget i regionen. Vi ska vara våra kunders förstahandsval genom att leverera de mest miljövänliga och effektiva tjänsterna utförda av branschens bästa medarbetare. Med förvärvet tar vi ännu ett steg närmare den positionen, säger Johan Nonnen, regionchef på Corvara.

Järfälla Rivexpress är specialiserade på rivningstjänster som husrivningar, demontering, håltagning, sanering, samt mark- och dräneringsarbeten.

– Corvara har en god insikt om mindre företag och vi har stora möjligheter att utvecklas vidare tillsammans. Vi får fördelar av Corvaras storlek, resurser och kompetens samtidigt som vi i vår tur kan bidra med spetskompetens inom rivning, håltagning och sanering, säger Ola Johansson, vd på Järfälla Rivexpress Sverige.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11