23948sdkhjf

Italienskt pneumatiksamarbete

Det svenska familjeföretaget Hydroscand inleder nu ett samarbete med det italienska pneumatikföretaget Camozzi Pneumatik.

Det nya samarbetet innebär att Hydroscand i Skandinavien kommer att sälja, marknadsföra och distribuera Camozzis produkter.

- Vi ser Camozzi som en stabil partner utifrån ägarbild och organisation. De kan erbjuda Hydroscand ett sortiment som är väl anpassat mot flera av våra kundsegment och lever upp till våra krav på kvalitet”, säger Mats Nilsson, VD för Hydroscand Group.

Samarbetet möjliggör också Hydroscands satsning inom kategorin tryckluft. Något som Mats Nilsson ser som ett måste för att möta den efterfrågan och det behov som finns på marknaden idag.

Samarbetet innebär även en ökad servicegrad och tillgänglighet för kunderna. Hydroscand har närmare 60 slangservicebutiker i Sverige, från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Camozzis skandinaviska VD, Kai Ovesson, ser också fördelar med samarbetet:

- För Camozzi kommer samarbetet att innebära en starkare position på marknaden. Hydroscand kan föra våra produkter närmare kunderna och erbjuda den tillgänglighet som marknaden idag kräver.

Samarbetet påbörjas redan i höst.

Foto: Fr. v. Marco Camozzi, MD för Camozzi SpA, Mats Nilsson, VD Hydroscand Group och Kai Ovesson, VD Camozzi Scandinavia.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094