23948sdkhjf

Chemiclean expanderar

Chemiclean har tecknat ett avtal med Dahlqvist VVS AB i Göteborg och expanderar därigenom som planerat västerut.

Sedan en tid tillbaka har Chemiclean haft planer på expandera verksamheten till Göteborg med omnejd. Företaget ser en stor potential där och har också noterat en ökande efterfrågan på sina tjänster och metoder både inom industri-, process- och fastighetssektorn i området.

Första steget i Göteborgsetableringen bestämde man var att finna en partner med stark lokal förankring, stor kännedom i området och förmåga att leverera Chemicleans tjänster med deras metoder.

En sådan partner har man nu funnit i Dahlqvist VVS AB.

Dahlqvist använder sig sedan en längre tid tillbaka av Chemicleans rengöringsaggregat och har genomgått utbildning i vätskekemi, analystagning och Chemiclean-metoden.

- Efter ett par års samarbete och en lång serie väl genomförda projekt tillsammans, bl.a. hos Volvo, känns det nu som ett naturligt steg att fördjupa samarbetet ytterligare, tycker Branko Kuljic, vd på Chemiclean.

Man har nu tecknat ett samarbetsavtal med Dahlqvist VVS. Parterna står gemensamt för försäljningsarbetet och Dahlqvist planerar och utför projekten.

- Det betyder att vi nu tillsammans kan erbjuda den effektivaste metoden på svenska marknaden avseende rekonditionering av fastighetssystem, samt optimering av energibärare, från Halmstad till Strömstad.

Som VVS-entreprenör har Dahlqvist länge insett problematiken med igensatta växlare och fastighetssystem.

- I början ville vi se vad detta beror på och då hittade vi Chemiclean som kunde utföra våra vätskeanalyser. Därefter lärde vi oss att det fanns många orsaker varför problem uppkommer i dessa system. Tillsammans med Chemiclean kunde vi också presentera rätt metod för att lösa dessa problem. Nu, när vi tecknat avtal med Chemiclean, kan vi erbjuda ytterligare möjligheter till analys och energieffektivisering, säger Fredrik Dahlqvist, vd på Dahlqvist VVS.

Läs mer om: VVS
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.047