23948sdkhjf

XMReality satsar framåt

XMReaqlity, som levererar lösningar för kunskapsöverföring med hjälp av Augmented Reality, raggar två nya chefer.

XMReality har inlett rekryteringen av en Chief Operating Officer (COO) samt en Chief Technology Officer (CTO) för att förstärka bolaget för fortsatt expansion och framtida tillväxt, berättar nyhetssajten Metal Supply.


När XMRealitys börsnoterades tillkännagav företaget att man strävade efter att revolutionera kunskapsöverföringen med hjälp av AR och att vara marknadsledare inom Remote Guidance, alltså kunskapsöverföring på distans, via internet.


– Vi lever och verkar i en spännande tid, mitt i den fjärde industriella revolutionen, där vi förväntar oss att digitala, banbrytande teknologiska och vetenskapliga framsteg kontinuerligt skapar nya möjligheter, utmaningar och förväntningar, säger Johan Castevall, VD på XMReality.


Genom att rekrytera två nya chefer räknar företaget med att stärka sin marknadsposition och öka sin leverans- och innovationsförmåga.


XMReality utvecklar och säljer lösningar som revolutionerar kunskapsöverföring via så kallad förstärkt verklighet, eller Augmented Reality, förkortat AR, som det heter på engelska. Via AR kan man guida en person på distans för att lösa problem eller förhindra att de uppstår.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062