23948sdkhjf

Ny generation av våt- och torrdammsugare

Kärchers nya modeller NT 30/1, 40/1 och 50/1 har alla förbättrad filterrengöring, Tact, vilket innebär en konstant hög sugeffekt även vid stora mängder fint damm.
Maskinerna är särskilt utformade för användare inom exempelvis industri, byggindustri, el, VVS.

Tactsystemet rengör automatiskt dammsugarens planfilter genom att snabbt ändra riktning på luftflödet. Utan driftavbrott eller märkbart minskad sugeffekt ändras luftflödet i maskinen och blåser ut dammet, med större mängd luft än tidigare. Man kan välja mellan ett rengöringsintervall på 15 eller 60 sekunder.

Andra nyheter är de uppgraderade tillbehören som uppges vara extra lätthanterliga och praktiska detaljer som ska göra maskinen lättare att använda. Exempelvis gummimaterial i handtaget, som gör att det passar smidigt i handen, samt de stora fästena på golvmunstycket som gör att man snabbt kan byta mellan olika funktioner och anpassa det till både våta och torra ytor.

Verktygslådorna sitter på en platt, halkfri förvaringsyta ovanpå dammsugaren och tillbehören förvaras i särskilt utformade fack på maskinen. Stora metallhjul och en stötfångare på framsidan försäkrar en lång livslängd.

Alla modeller är certifierade i dammklass L.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079