23948sdkhjf

Jernbro levererar produktionsunderhåll

Ett första lokalt siteavtal har tecknats mellan Jernbro och Lantmännen Lantbruk rörande leverans av produktionsunderhåll på sex orter.

Som U&D skrev i april i år har Lantmännen Lantbruk tecknat ett ramavtal med Jernbro Industrial Services AB som ger Jernbro möjlighet att leverera och utveckla produktionsunderhållet för att öka driftsäkerheten på ett 30-tal anläggningar i Sverige.


Siteavtalet som nu har tecknats innebär att Jernbro, med start 1 juni 2017, under tre år skall leverera och utveckla produktionsunderhåll för Lantmännen Lantbruks enheter i Lidköping, Uddevalla, Brålanda, Skara, Kvänum och Tidan. I samband med leveransstart övergår sex tidigare medarbetare i Lantmännen Lantbruks lokala underhållsorganisation till Jernbro.


- Vi hälsar våra nya medarbetare hjärtligt välkomna till Jernbro. Efter ett intensivt förberedelsearbete är vi redo att ta oss an uppgiften att utveckla underhållsverksamheten för Lantmännen Lantbruk. Tillsammans med vår regionala organisation, främst i Skövde, skall vi stödja Lantmännen Lantbruk i deras ambition att genom enhetliga underhållsprocesser öka driftsäkerheten i sina produktionsanläggningar, säger Niklas Jälmevik, Enhetschef Underhåll & Teknik Väst inom Jernbro Industrial Services AB.


Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom livsmedel, maskin, energi och lantbruk. Koncernen ägs av 25 000 svenska lantbrukare. Jernbro är en stor aktör inom industriservice.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.081