23948sdkhjf

ITO Pall-Pack utvidgar serviceutbudet

Att industriella processer automatiseras är lönsamt för företagen - men verksamheten blir mer sårbar för driftstopp. Därför utvidgar ITO Pall-Pack sin serviceorganisation.

ITO Pall-Pack har varit på offensiven på den svenska marknaden under hela det senaste året. Efter förvärvet av Gorvak AB 2016 har ITO Pall-Pack levererat ett flertal paketeringslösningar till svenska industriföretag. I en bransch där det inte är så stora skillnader mellan paketeringslösningarna är det ofta driftsäkerheten som utgör den stora skillnaden. Senaste tillskottet i en utvidgad serviceorganisation är Sebastian Fredin som nu ingår i ITO Pall-Packs serviceteam.


– Sebastian Fredin blir ett bra tillskott i vårt serviceteam. Han har redan genomgått en omfattande utbildning och certifiering och kommer att vara fullt verksam efter sommaren. Vårt serviceerbjudande består av kombinationen av telefonsupport via uppkoppling (VPN) och servicetekniker på plats. För de kunder som önskar optimal driftstabilitet rekommenderar vi fasta serviceavtal. Då garanteras kunderna både svarstid och service med fasta driftsintervaller. Det är en bra garanti mot oönskade driftstörningar som ofta leder till stora kostnader, understryker Axel Hagen på ITO Pall-Pack.

ITO Pall-Pack levererar maskiner från maskinproducenter som Mosca, SIAT, KUKA Robotics, Radpak, m fl, jämte egenproducerade ITO Pall-Pack-maskiner. Företaget har kvalificerad servicepersonal för samtliga lösningar och ett nära samarbete med maskinproducenterna som ofta bistår vid installationer och andra tillfällen när det krävs extra expertis.
Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064