23948sdkhjf

VA Touren arrangeras i Norge 2018

2018 flyttar VA Touren till Norge med samma uppskattade koncept som VA Tour Sweden.

- Vi är övertygade om att detta kommer att bli framgångsrikt, säger Bjarne Haugland, VD för branschföreningen VA og VVS produsentene, VVP, som tillsammans med mässföretaget BraMässor arrangerar turnén.


VA Tour Norge arrangeras i Stavanger, Bergen, Olso och Stavanger den 13-22 mars 2018. 20-talet utställare kommer att medverka.


- Vi vet att våra kunder i VA-branschen vill träffa representanter från de ledande tillverkarna, se deras produkter och diskutera det senaste inom produktnyheter och teknik. Genom VA Tour Norge etablerar vi ett nytt och effektivt forum för den norska VA-branschen.


Norges ledande VA-företag investerar varje år stora summor i forskning och utveckling av nya produkter. VA Tour Norge gör det möjligt för kunderna att komma och se den här värdefulla kompetensen knuten till produkter som man kan titta närmare på. På VA Tour Norge får leverantörerna möjlighet att också visa de tyngre och mer skrymmande produkterna.


Precis som på VA Tour Sweden erbjuder VA Tour Norge aktuella seminarier med intressanta fallstudier. Målgrupperna är kommuner, entreprenörer, konsulter och grossister.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.064