23948sdkhjf

Christer Idhammar föreläser

På nätverksträffen för SSG Produktdatabas den 17-18 maj föreläser ”UH-gurun” Christer Idhammar, Idcon INC.

Den 17-18 maj arrangeras en nätverksträff för SSG Produktdatabas. Träffen välkomnar både de som arbetar med SSG Produktdatabas och verksamma inom underhållsbranschen i Sverige. I år gästas träffen av Christer Idhammar, som är ett av underhållsvärldens tyngsta namn.


Christer Idhammar är VD och grundare av Idcon Inc, som är ett konsultföretag baserat i USA men grundat i Sverige 1972. Christer Idhammar har gjort sig känd som en guru och pionjär inom produktions- och underhållsbranschen och har över 40 års erfarenhet inom underhålls- och driftsäkerhetsfrågor.


Han kommer att hålla ett föredrag under rubriken ”Vad krävs för att uppnå och bibehålla excellens?”, där han berättar om vad som utmärker de bästa i världen, Han kommer också att hålla en workshop för deltagarna.


– Vi är mycket stolta över att kunna presentera Christer Idhammar som talare på vår nätverksträff. Han har en enorm erfarenhet och kunskap inom asset managements olika delar och kommer att kunna delge mycket intressanta insikter i hur man agerar för långsiktig och hållbar framgång, säger Henrik Lundgren, tjänsteägare för SSG Produktdatabas.


Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078