23948sdkhjf

Simonssongruppen förvärvar Eldon Installation

Simonssongruppen Coach & Capital expanderar och förvärvar Eldon Installation. Genom förvärvet stärker Simonssongruppen Coach & Capital sin industrisatsning.

- Eldon Installation är ett anrikt företag som funnits länge i vår region, och som har en stark position inom utvalda marknadssegment. Bolaget har ett unikt kunnande, en stark historia samt ett innovativt nytänkande. Vår målsättning med förvärvet är att Simonssongruppen Coach & Capital skall bidra till en stark och positiv utveckling av Eldon Installation och ytterligare förstärkt marknadsposition, säger Niclas Ekblad, VD Simonssongruppen Coach & Capital.


Eldon Installation var ursprungligen en del av Eldon, som grundades i Nässjö för närmare 100 år sedan. Eldon Installation är verksamt inom områden som installationsprodukter, färdigbyggda centraler, laddstolpar för elfordon och säkerhetsskåp. Företaget erbjuder både konstruktion, montering, och utökade support- och servicetjänster.


- I Simonssongruppen Coach & Capital får Eldon Installation en stabil och långsiktig ägare, som aktivt kommer att vara med och utveckla vår verksamhet och att stärka våra positioner inom valda satsningsområden, kommenterar Anders Karlsved, VD Eldon Installation.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094