23948sdkhjf

Fältservicelösning med IoT-stöd

IFS har släppt en ny version av sin fältservicelösning IFS Field Service Management. 5.7, som versionen heter, har IoT-stöd.

5.7 är sömlöst integrerad med IFS IoT Business Connector, vilket gör det möjligt för företag att dra nytta av Internet of Things för att analysera data från uppkopplade maskiner och enheter. IoT-datan kan användas för omedelbara och prediktiva handlingar direkt i fältservicelösningen, vilket förbättrar servicenivåer och möjliggör kostnadsbesparingar.



Den nya versionen har utrustats med IFS Lobby, för att visualisera affärsdata i realtid. Det nya gränssnittet innebär förbättringar i användbarhet, effektivare arbetsflöden, samt en standardintegration med Microsoft Skype for Business.
Fortsatta produktinvesteringar har gjorts för att stödja mobila medarbetare, inklusive förbättringar inom hantering av frakt, lager, inköp, stycklistor och produktstrukturer. Ett antal arbetsflöden har utvecklats för att stödja uppgiftshantering för arbetslag samt offerter för reservdelar, varor och tjänster.
Den nya versionen inkluderar utökade funktioner för strategisk insikt och beslutsstöd – från automatisering av arbetsstatus via geokodning och intelligent identifiering av uppdrag och lösningar till automatiska aktivitetsflöden över relevant information genom hela serviceprocessen.
Nytt i 5.7 är en supportmodell baserad på kvartalsvisa uppdateringar av mjukvaran. Genom att ta bort behovet av att implementera servicepack distribueras uppdateringarna istället regelbundet, vilket innebär att kunder alltid kan dra nytta av de senaste förbättringarna snabbare och till en lägre kostnad. Ett antal förbättringar har dessutom gjorts för att ytterligare minska de totala ägandekostnaderna.

– Med stödet för IoT i IFS FSM 5.7 kan serviceorganisationer bli proaktiva och prediktiva genom att identifiera och lösa utrustningsproblem innan de leder till driftstopp som påverkar verksamhetens resultat och säkerhet, säger Ralph Rio, Vice President Enterprise Software, ARC Advisory Group.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063