23948sdkhjf

Digpro utser ny marknadsansvarig

Digpro har utsett Joel Pirard till ny marknadsansvarig för att möta den ökade efterfrågan från bland annat energi- och telekombolag.

Digpro, ledande leverantör inom geografisk IT och Network Lifestyle Management i Skandinavien, växer på den svenska såväl som på den internationella marknaden. För att möta marknadens ökade efterfrågan på Digpros lösningar har Joel Pirard utsetts till ny marknadsansvarig för Digpro Solutions AB.


Han har en lång erfarenhet av försäljning och marknadsföring av olika IT-lösningar och han har de senaste fyra åren arbetat som kundansvarig på Digpro. Joel fortsätter till viss del att arbeta som Key Account Manager på den svenska marknaden samtidigt som han ansvarar för att stärka och vidareutveckla varumärket Digpro.


– Vi är ett bolag med så mycket samlad kunskap och erfarenhet, något som vi hittills inte visat omvärlden. Detta ska vi ändra på framöver, säger Joel Pirard, ny marknadsansvarig på Digpro.


Digpro tillhandahåller lösningar för el, telekom, gas, fjärrvärme och vatten till alla som bygger och underhåller olika sorters nät.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094