23948sdkhjf

Mattias Jaginder ny VD för Nomo

Mattias Jaginder har tillträtt som ny VD för Nomo Kullager AB. Han kommer närmast från Schneidler Grafiska.

Mattias Jaginder har erfarenhet av industriell försäljning både i Sverige och internationellt. Bland tidigare arbetsgivare finns ViFlow Group, Atlas Copco och Xylem. Mattias är 47 år gammal och civilingenjör från Linköpings Tekniska Högskola.


- Jag otroligt glad för chansen att ta över som VD för NOMO Group. Det är ett företag med en väldigt väl fungerande affärsmodell och en intressant marknadsposition. Jag ser verkligen fram emot att tillsammans med våra kunniga och passionerade medarbetare vidareutveckla det som har byggts upp under Curts ledning, säger Mattias Jaginder.


Mattias Jaginder efterträder Curt O. Carlsson, som varit 45 år i bolaget, varav de senaste sju som VD. Curt O. Carlsson har nu i mars tillträtt rollen som Business Development and M&A på AxIndustries AB.


Curt O. Carlsson kommer fram till sin pension i oktober 2017 att arbeta med förvärv och fusioner av potentiella industriföretag för AxIndustries räkning. Axindustries är Axel Johnson Internationals affärsgrupp, där även Nomo ingår.


Nomo är idag Nordens största oberoende distributör och specialist inom lager och transmissionsprodukter för bl a tillverkningsindustri och transporter. Nomo har drygt 100 anställda, huvudkontor och centrallager i Täby utanför Stockholm och säljkontor på sex orter i Sverige, på fyra orter i Finland samt i Danmark.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063