23948sdkhjf

Energibolaget Lerum Energi väljer Digpro

Digpro har återigen valts för att förse energibolaget Lerum Energi med sin lösning dpHeating för att hantera energibolagets fjärrvärmenät.

Energibolaget Lerum Energi använder redan Digpros lösning dpPower för att hantera sina eldistributionsnät. Energibolaget är också ägare till ett fjärrvärmenät i Lerum. Företaget har nu valt Digpros lösning dpHeating för att stödja alla faser av planering, drift, underhåll, kundservice och dokumentation av deras fjärrvärmenät.


Digpros lösning dpHeating är ett nytt sätt att hantera fjärrvärmenät. Detta genom att fokusera på det faktum att distributionsnät bäst visualiseras med hjälp av kartor och scheman. Med detta tänkesätt blir kartor mer än bara platser, de blir aktiva anläggningsregister över alla tillgångar med avancerade topologiska funktioner.


Genom det helt webbaserade gränssnittet kan alla i organisationen få tillgång till de data som de behöver för att kunna utföra sina uppgifter, oavsett om det gäller drift, planering, underhåll, service eller dokumentation. Detta medför också stor flexibilitet eftersom det även tillåter extern personal att effektivt arbeta direkt mot samma data som de interna resurserna.


Digpro är med sina 30 år i branschen en innovatör inom geografisk IT och marknadsledande i Skandinavien. Digpro utvecklar, marknadsför och stödjer sin egen ledande GIS-teknik för stora industrier inom el, telekommunikation (FTTx), gas, fjärrvärme och vatten.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093