23948sdkhjf

E.On-affär framgång för Jernbro

E.On Värme Sverige har tecknat ett ramavtal med Jernbro som innebär att Jernbro ska leverera och utveckla mekaniskt underhåll till E.On:s anläggningar i Malmö.

– Att få förtroendet att börja leverera mekaniskt underhåll till E.On:s anläggningar i Malmö är en stor framgång för Jernbro. Vår styrka ligger i vårt underhållskoncept och våra 300 underhållsmekaniker som gör att vi har förmåga att stödja E.On Värme i deras ambition att utveckla ett säkert och kostnadseffektivt underhåll, säger Bengt Håkansson, vd för Jernbro, i ett pressmeddelande.


Avtalet är mycket viktigt för Jernbros expansion i södra Sverige, förklarar han. Avtalet började gälla vid årsskiftet och löper över tre år, med möjlighet till förlängning. Jernbro har sedan tidigare avtal med E.ON avseende fjärrvärmeservice. Det nya avtalet innebär en utökning av Jernbros samarbete med E.On.


Jernbro är en av Sveriges ledande aktörer inom industriservice. Bolaget har 300 mekaniker, 120 elektriker, 150 ingenjörer och ytterligare 100 som servar industrin.


E.On Värme Sverige är den största privata aktören på den svenska fjärrvärmemarknaden. Bolaget äger och driver fjärrvärmenät på drygt 20 orter i Sverige, från Malmö i söder till Sollefteå i norr.


Foto: Jernbro

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.078