23948sdkhjf

Underhållstekniskt Forum 2017

Den 7-8 mars är det dags för Underhållstekniskt Forum 2017 på Svenska Mässan i Göteborg.

Tvådagarsseminariet arrangeras av Riksorganisationen Svenskt Underhåll.


Viktiga ämnen tas upp inom underhållsteknik och nya möjligheter att styra och mäta underhållsverksamheten presenteras. En chans att få nya idéer inom underhållsteknik och att träffa andra som arbetar med underhåll.


Föreläsare från olika branscher delar ned sig av sina erfarenheter och kunskaper. Niclas Carlsson, från Returlogistik, talar om att använda nya arbetssätt och att ändra mänskliga beteenden för att undvika haverier och öka driftsäkerheten. Torbjörn Karlsson, från Stora Enso Fors, tar upp hur schemalagda UH-åtgärder halverar tiden det tar att utföra åtgärderna.


Christer Olsson fäster uppmärksamheten på hur viktigt det är att tala ett gemensamt språk för att underlätta kommunikationen inom underhåll och Marcus Bengtsson, Volvo Construction Equipment, presenterar ett treårigt forskningsprojekt som syftar till att få ner resursslöseriet inom underhåll.


Fyra exempel på vad som tas upp i Göteborg i mars. Men det är fler föreläsare än så. Fokus ligger på de praktiska tillämpningarna av nya underhållsmetoder för att öka effektiviteten inom underhåll.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062