23948sdkhjf

Corvara tecknar avtal med fastighetsbolag

Corvara har tecknat avtal med fastighetsbolaget Specialfastigheter Sverige AB i Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland.

Avtalet omfattar bland annat avloppsspolning av stammar, samlingsledningar, takavluftningar, sugning av dagvattenbrunnar och fett- samt oljeavskiljare, rensning av ännor vid spolplatser, TV-filmning av ledningar, samt rotskärning.


– Att ytterligare ett fastighetsbolag väljer Corvara som leverantör visar att vårt breda tjänsteutbud är helt rätt för fastighetsbolagen och att vår riktade satsning i regionerna har gett resultat, säger Håkan Salvall, Affärsutvecklingschef på Corvara.


Corvara är Sveriges ledande aktör inom industrirengöring, rivning och skadeservice, med 670 medarbetare fördelat på 30 kontor över hela landet. Företaget har specialistkompetens inom tre områden: inom industrirengöring för kunder i bland annat pappersindustrin, energisektorn och petrokemisk industri, inom sanering av främst brand- och vattenskador åt fastighetsägare och försäkringsbolag, samt inom rivning där man riktar sig mot industri, byggbolag och kommuner.



Specialfastigheter Sverige AB är ett svenskt helstatligt fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar ändamålsfastigheter åt myndigheter som är i behov av fastigheter för särskilda ändamål som till exempel fängelser, militära byggnader, polisfastigheter och ungdomshem.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094