23948sdkhjf

Induo i distributionsavtal med Encore Networks

Induo har ingått ett huvuddistributionsavtal med Encore Networks. Avtalet ger Induo rättigheter att distribuera Encores produkter i Sverige, Norge och Finland.

Encore Networks är en amerikansk tillverkare av routrar för M2M och IoT applikationer såsom SCADA, Smart Grid, säkerhet, transport, industriell automation, digital signage, point-of-sale, fastighetsautomation och uttagsautomater. Encore Networks gör nu en stor satsning på expansion globalt.


- Samarbetet med Encore Networks stärker vår marknadsposition och erbjuder en lovande affärsmöjlighet för Induo. Encores produkter har visat sin pålitlighet internationellt, nu är det dags för oss att sätta igång i Sverige, Norge och Finland, säger Mikael Flodström, partner på Induo.


David Moss, Encore Networks Director of Sales EMEA, säger så här om avtalet:


- Starka partners är nyckeln till framgång i Europa. Samarbetet med Induo ger oss möjligheter till en stark närvaro och position på viktiga marknader. Vårt gemensamma arbete strävar efter att utöka vår kundbas.



Bland produkterna i produktportföljen återfinns EN-1000, en produkt som vunnit IoT Evolution Magazines utmärkelse 2016 Product of the Year. EN-1000 är en router utvecklad för rena Internet of Thingslösningar och är en av de första kommersiella routrarna i världen att använda sig av LTE Cat 1-teknik.



Encore Networks är en ledande tillverkare av robusta routrar för företag, industri och myndigheter. Encores routrar bygger på 4G-teknik och är tillverkade i USA.


Induo AB är ett svenskt bolag som erbjuder produkter och tjänster för kommunikation med affärsidén ”Pålitliga kommunikationslösningar i tiden”. Företaget distribuerar produkter från leverantörer spridda runt hela världen. Induo är generalagent för SATEL, Conel, RADWIN, Maestro Wireless, Lantech, Wi-Ex, ELDES och Teltonika.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062