23948sdkhjf

Weber lämnar konceptet Säker Fasad

Weber har beslutat att lämna konceptet Säker Fasad.

Weber har etablerat ett nära samarbete med försäkringsbolaget Lloyds som passar företagets förutsättningar bättre än Säker Fasad.


”Vi får större möjligheter att utveckla och förbättra våra gemensamma tjänster/produkter över tid och bidra med den tydlighet som vi upplever att branschen behöver kring krav och dokumentation vid fasadputsarbeten”, skriver Weber i ett pressmeddelande.


Företaget ställer också krav på att fasadsystem som försäkras skall vara verifierade/tredjepartsgranskade av ackrediterade testinstitut/utbildade besiktningsmän.


Weber har i samarbete med Lloyds tidigare lanserat 10-årigt funktionsansvar på P-märkt Serporoc och helt nyligen 10-årigt funktionsansvar på renovering med Serporoc, vilket U&D har skrivit om.


Weber har en marknadsledande ställning inom mineralbaserade byggprodukter på den svenska marknaden. Företaget utvecklar, tillverkar och säjer produkter och system för bygg och anläggning inom mur- och puts, golvavjämning, betong, plattsättning/tätskikt, samt husgrunder och element i Lecablock.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.391