23948sdkhjf

Weber utökar sitt funktionsansvar

2015 var Weber först på marknaden med 10-årigt funktionsansvar för sitt P-märkta fasadsystem Serporoc. Nu utökar företaget ansvaret till att även gälla fasader renoverade med Serporoc. Det innebär att Weber tar ansvar för systemet i 10 år efter renoveringen.

Webers Serporoc är ett beprövat fasadsystem som har funnits på marknaden i 40 år. Därför har företaget nu valt att utöka ansvaret till att även gälla fasader renoverade med Serporoc på konstruktioner som Leca Block, lättklinkerelement, betong, tegel och lättbetong.


Funktionsansvaret är förbehållet arbeten utförda av Certifierade Weber Fasadentreprenörer.


- Våra Certifierade Weber Fasadentreprenörer investerar mycket tid, och på så vis pengar, i att utbilda sig via vår utbildningsverksamhet på weberinstitutet”. Vi vet att de har kunskapen för att utföra ett professionellt jobb. Med en entreprenör som har gedigen kunskap om våra system får slutkunden en snygg, hållbar och trygg fasad, säger Stefan Kanda, Konceptchef Fasad.


Weber har en marknadsledande ställning inom mineralbaserade byggprodukter på den svenska marknaden. Weber utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och system för bygg och anläggning inom mur och puts, golvavjämning, betong, plattsättning/tätskikt samt Leca® lättklinker-block, -husgrunder och -element. Företaget ingår i den franska Saint-Gobain-koncernen .


Foto: Fasad putsad med Serporoc fasadsystem

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063