23948sdkhjf

Assemblin svarar för underhållet i Västerås

Assemblin El har fått uppdraget att ansvara för service och underhåll gällande alla brandlarm och sprinkleranläggningar på industriområdet Finnslätten i Västerås.

Uppdragetet omfattar totalt 240 000 kvadratmeter kontors-, industri- och lagerlokaler. Uppdragsgivare är fastighetsbolaget Kungsleden.


– Assemblin är inne i en expansiv fas inom både el och säkerhet i Västerås-området. Detta är ytterligare en omfattande och spännande affär för vår del, säger Magnus Ottosson, projektledare inom säkerhet på Assemblin El i Västerås.


Han fortsätter:


– Under de senaste åren har Assemblin arbetat i flera projekt med Kungsleden och deras hyresgäster. Det nya uppdraget inom brandsäkerhet på Finnslätten stärker ytterligare våra affärsmässiga band. Kungsledens hyresgäster på Finnslätten är bland andra ABB, Westinghouse och Enics. De är företag som ställer mycket höga krav på funktion och säkerhet samt att arbete med service och underhåll inte får störa deras verksamheter. Därför känns det mycket roligt och utmanande att Kungsleden gett oss förtroendet att ansvara för service och underhåll av alla brandlarm och sprinkleranläggningar i detta område.


Assemblin är ett av Nordens ledande installations- och serviceföretag med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Företaget utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation i kontor, arenor, shoppingcenter, bostäder och industrier. Omsättningen är över 8 miljarder kronor och företaget har drygt 5 000 medarbetare på över 100 orter i Norden.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11