23948sdkhjf

LKAB tecknar nytt serviceavtal med Bravida

Bravidas ventilationsavdelning i Kiruna har en lång relation med LKAB. Nu tecknar LKAB ett nytt avtal med Bravida.

LKAB är en världsledande producent av förädlade järnmalmsprodukter för ståltillverkning och en växande leverantör av mineralprodukter till andra industribranscher.


LKAB har en omfattande verksamhet i Kirunatrakten och Bravida har länge stått för service och underhåll av komfortventilationen i deras produktions- och kontorsmiljöer. Nu har ett nytt avtal tecknats om tre år, med option på ytterligare tre år.


Tage Lundin, regionchef för Bravidas region Malmfälten, är nöjd över det förlängda avtalet:


– Vi är väldigt stolta och glada över det förnyade förtroendet. Detta serviceavtal stärker Bravidas position i Malmfälten ytterligare och fördjupar vår långa relation med LKAB.


Serviceavtalet omfattar ventilation i bland annat förädlingsverk, kontor och industrier ovan jord. Bravida kommer att stå för service och underhåll av totalt 560 luftbehandlingsaggregat och fläktar.


Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.283