23948sdkhjf

Två företag blir ett

Sverull ElektroDynamo har gått samman med ME Maskin- och Industriservice.

Bolaget går i och med det från 90 till cirka 125 anställda på sammanlagt 12 orter. Huvudkontoret ligger i Jönköping. Samgåendet har genomförts för att möta Sveriges industris behov av komplett service.


– Vi ser en ökande efterfrågan på helhetslösningar för att säkra våra industrikunders produktionsresultat. Genom att kombinera de båda bolagens unika kompetens och erfarenhet har vi förutsättningar att bli en än viktigare partner inom industriservice, säger Göran Hegestig, vd på Sverull ElektroDynamo, i ett pressmeddelande.


Sverull ElektroDynamo erbjuder service, mekaniskt underhåll och försäljning av industrikomponenter. ME Maskin- och Industriservice jobbar med felsökning, underhåll, renovering och uppgradering av utrustning inom processindustri och verkstad.


- Bolagen kompletterar varandra mycket väl, menar Göran Hegestig.


Sverull ElektroDynamo blir nu en central helhetsleverantör av industriservice och komponenter inom mekanik, elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Bolaget bistår med hela kedjan från analys, projektering och produkt- leverans till montage, underhåll samt reparationer och utökar sin lokala närvaro med ytterligare en verksamhetsort, Västerås.


Sverull ElektroDynamo behåller sitt bolagsnamn.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.206