23948sdkhjf

Hydroscand öppnar ny slangservicebutik

Hydroscand ökar servicen i Halland och öppnar en slangservicebutik i Falkenberg, skriver Fluid Scandinavia i sitt nyhetsbrev.

Tidigare i år flyttade Hydroscand i Halmstad till nya och större lokaler efter en brand i den tidigare fastigheten. Utökningen av verksamheten har varit mycket lyckad, skriver Fluid Scandinavia i sitt nyhetsbrev. Företaget satsar nu ännu mer i regionen och öppnar en slangservicebutik i Falkenberg.


I samband med öppningen i Falkenberg lanseras slangjour-tjänsten SlangExpress, som byter slang och ledningskomponenter på plats i Halland. SlangExpress kommer serva kunder inom områdena kring både Falkenberg och Halmstad.


- Halland är en mycket intressant marknad och att, tillsammans med vår butik i Halmstad, kunna satsa extra mycket på service och starta upp tjänsten SlangExpress, är helt enligt affärsidén att finnas nära kunden, säger Pontus Nygren, Marknadschef på Hydroscand i Sverige, till Fluid Scandinavia.


Hydroscand är ett familjeföretag som grundades 1969 i Stockholm. Sedan dess har företaget expanderat och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien.


Idag har Hydroscand närmare 60 butiker i Sverige och finns representerade i ytterligare 18 länder i Europa, Asien och Afrika.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079